Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Empresaula no enviarà cap cookie fins que n'acceptis l'ús.

Recursos

Moltes maneres d'endinsar-se al món de al simulació empresarial

L'equip humà que hi ha darrere d'Empresaula us ajudarem sempre que ho necessiteu, també us disposem de molts altres recursos per ajudar-vos a començar amb la simulació empresarial.

Empresaula Wiki

A la wiki d'Empresaula hi podeu trobar una guia contextual sobre l'ús de la plataforma, de manera que tingueu una eina més de suport per acompanyar-vos durant els vostres primers passos amb la xarxa d'empreses simulades.

Anar a la wiki

Document amb tota la informació d'Empresaula

Versió PDF (2018)

Youtube

Al nostre canal de youtube hi podeu trobar tots els vídeos de les trobades així com vídeos d'ajuda per a entendre el funcionament de les operatives més habituals dins de la plataforma.

Cursos gratuïts per a docents

Proporcionem formació gratuïta per a que fer servir la nostra plataforma no sigui un problema per a ningú i per aquells que siguin nous en la simulació empresarial. La formació es fa principalment a finals del curs escolar per preparar nous docents que entrin a formar part de l'experiencia el curs següent i al setembre per refrescar la memoria a tothom.

El nostre Twitter

La educación finlandesa en síntesis https://t.co/qoxZKEbz86

empresaula
Empresa en el Aula
Logo empresaula bigger

Aprendizaje Basado en Proyectos - Cómo Organizar Grupos para el Aprendizaje Cooperativo | Infografía https://t.co/ae65HUx9LL vía @gesvin

empresaula
Empresa en el Aula
Logo empresaula bigger

RT @gesvin: Redes Sociales - 8 Propuestas para su Uso en el Aula | #Infografía https://t.co/pRKp6UvioH vía @gesvin #Educación https://t.co/…

empresaula
Empresa en el Aula
Logo empresaula bigger

RT @ofiZios: #FelizMiércoles ¿Cómo hacer el primer currículum? https://t.co/AwHDdWrmDH https://t.co/2OBGCv8xc3

empresaula
Empresa en el Aula
Logo empresaula bigger

15 herramientas tic para la creación de rúbricas https://t.co/MY613UOtrW vía @ideasclase

empresaula
Empresa en el Aula
Logo empresaula bigger