Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Empresaula no enviarà cap cookie fins que n'acceptis l'ús.

Recursos

Moltes maneres d'endinsar-se al món de al simulació empresarial

L'equip humà que hi ha darrere d'Empresaula us ajudarem sempre que ho necessiteu, també us disposem de molts altres recursos per ajudar-vos a començar amb la simulació empresarial.

Empresaula Wiki

A la wiki d'Empresaula hi podeu trobar una guia contextual sobre l'ús de la plataforma, de manera que tingueu una eina més de suport per acompanyar-vos durant els vostres primers passos amb la xarxa d'empreses simulades.

Anar a la wiki

Document amb tota la informació d'Empresaula

Versió PDF (2018)

Youtube

Al nostre canal de youtube hi podeu trobar tots els vídeos de les trobades així com vídeos d'ajuda per a entendre el funcionament de les operatives més habituals dins de la plataforma.

Cursos gratuïts per a docents

Proporcionem formació gratuïta per a que fer servir la nostra plataforma no sigui un problema per a ningú i per aquells que siguin nous en la simulació empresarial. La formació es fa principalment a finals del curs escolar per preparar nous docents que entrin a formar part de l'experiencia el curs següent i al setembre per refrescar la memoria a tothom.

El nostre Twitter

RT @tiching: Te proponemos 10 películas sobre artistas para inspirar tu clase, ¿te las vas a perder?: https://t.co/1ZOVUnD8AO #cine #educac…

empresaula
Empresa en el Aula
Logo empresaula bigger

En uns minuts posarem la plataforma en manteniment, esperem tornar a estar en línia el més aviat possible. Disculpeu les molèsties!

empresaula
Empresa en el Aula
Logo empresaula bigger

En unos minutos pondremos la plataforma en mantenimiento, esperamos volver a estar en línea lo antes posible. ¡Disculpad las molestias!

empresaula
Empresa en el Aula
Logo empresaula bigger

RT @SoftwareDELSOL: Hoy te contamos qué ventajas tiene una SLU https://t.co/o57eAf9zMs

empresaula
Empresa en el Aula
Logo empresaula bigger

RT @jarevalo_FP: Para potenciar la creatividad https://t.co/Fp3YnJhKBU RT @virginiog

empresaula
Empresa en el Aula
Logo empresaula bigger