Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Empresaula no enviarà cap cookie fins que n'acceptis l'ús.

Recursos

Moltes maneres d'endinsar-se al món de al simulació empresarial

L'equip humà que hi ha darrere d'Empresaula us ajudarem sempre que ho necessiteu, també us disposem de molts altres recursos per ajudar-vos a començar amb la simulació empresarial.

Empresaula Wiki

A la wiki d'Empresaula hi podeu trobar una guia contextual sobre l'ús de la plataforma, de manera que tingueu una eina més de suport per acompanyar-vos durant els vostres primers passos amb la xarxa d'empreses simulades.

Anar a la wiki

Document amb tota la informació d'Empresaula

Versió PDF (2018)

Youtube

Al nostre canal de youtube hi podeu trobar tots els vídeos de les trobades així com vídeos d'ajuda per a entendre el funcionament de les operatives més habituals dins de la plataforma.

Cursos gratuïts per a docents

Proporcionem formació gratuïta per a que fer servir la nostra plataforma no sigui un problema per a ningú i per aquells que siguin nous en la simulació empresarial. La formació es fa principalment a finals del curs escolar per preparar nous docents que entrin a formar part de l'experiencia el curs següent i al setembre per refrescar la memoria a tothom.

El nostre Twitter

Los influencers más poderosos están en el aula y no en YouTube https://t.co/zOccQhuDCD

empresaula
Empresa en el Aula
Logo empresaula bigger

Infografía sobre las 17 Fuentes de Financiación más comunes para un Emprendedor https://t.co/UjgNySSg0t

empresaula
Empresa en el Aula
Logo empresaula bigger

Deja de Pointificar con apps. Reflexiones sobre #Gamificación y nuestra responsabilidad como profesores… https://t.co/8CFAoF1rfr

empresaula
Empresa en el Aula
Logo empresaula bigger

RT @educacion3_0: El error como oportunidad de aprendizaje. ¿Y si dejamos de castigar los errores? https://t.co/V5B6aU84sI #aprendizaje

empresaula
Empresa en el Aula
Logo empresaula bigger

RT @ensenyamentcat: 🌞L'estiu és una bona època per aprofundir en l'aprenentatge de l'escriptura 👉🏾Recomanacions extretes del document 'Dec…

empresaula
Empresa en el Aula
Logo empresaula bigger